Splošni pogoji

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Podjetje Oblikovanje spletnih strani, Gašper Juhart s.p., v nadeljevanju XTIM.si se zavezuje, da podatke ki jih boste posredovali preko spletnih strani XTIM.si ali na kakršenkoli drugi način se ne bodo prodajali, posojali ali kakorkoli drugače posredovali tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namene, zaradi česar so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, naslov strani iz katere prihajate) shranijo na strežnik. Ti podatki so anonimni in se uporabljajo zgolj za statistične obdelave.

Spletna stran XTIM.si uporablja "piškotke". To so majhne datoteke, ki se ob obisku na strani shranijo na vaš disk. Piškotki vam lahko olajšajo nadaljnje obiske strani. Z nastavitvami v vašem brskalniku se lahko odločite ali boste "piškotke" sprejeli ali zavrnili. Če »piškotkov« ne sprejmete, nekatere spletne strani morda ne bodo prikazane pravilno ali pa vam ne bo omogočen dostop do vseh informacij ali funkcionalnosti spletnih strani.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Spletne strani XTIM.si so postavljene in vzdrževane z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje XTIM.si, ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh, prav tako ne more jamčiti, da bodo storitve popolnoma ustrezale vašim zahtevam in potrebam, ali da bodo storitve na voljo brez prekinitve (časovnih, varnostnih in drugih napak). Podjetje prav tako ne more jamčiti za garancije točnosti in zanesljivost vseh, skozi storitve pridobljenih informacij ali, da bodo programske napake takoj odpravljene. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako podjetje ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti teh spletnih strani.
V primeru sklicevanja ali povezovanja teh spletnih strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje XIM.si, ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani. Nobeno ustno ali pisno zagotovilo, ki ga pridobite od XTIM.si, vam ne more jamčiti garancije.

AVTORSKE PRAVICE

© Copyright 2010 XTIM.si, Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebujejo spletne strani XTIM.si, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebino spletnih strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršenkoli drug način reproducirati razen v primeru pisnega soglasja podjetja XTIM.si, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Izdelano spletno stran objavimo na spletni strani xtim.si pod zavihek reference.

REŠEVANJE SPOROV

Stranki bosta vse morebitne spore reševali sporazumno, v kolikor pa to ne bo mogoče, je za spore pristojno sodišče v Celju.

Tabor, 12.02.2009